Spring naar content

BENVENUTO!

LOLO PIZZABAR BELCRUM

logo_AVPN

BENVENUTO

ÉCHTE NAPOLITAANSE PIZZA IN BREDA

Een fijne pizzabar in Breda en ook nog eens sinds april 2022 door de Associazione Verace Pizza Napolitana (kort gezegd: AVPN) in Napels gecertificeerd. Dat laatste kunnen maar 5 pizzeria's in Nederland zeggen.

Deze erkenning bewijst dat wij op de meest authentieke en traditionele wijze Napolitaanse pizza's maken. Niet voor niks komen Italianen uit de regio bij ons eten.

De Napolitaanse pizza is anders. 90% van wat er namelijk in NL wordt gebakken is de Romeinse stijl. Onze pizza kenmerkt zich door zijn 'bordo', de gezwollen en luchtige rand met brandplekjes (leopard print). Ook een groot verschil is dat we in een steenoven bakken op ca. 500 graden, de pizza gaat er op deze temperatuur maar ietsje langer dan 1 minuut in.

Je kunt bij onze twee locaties in Breda gezellig aan een tafeltje komen eten of bij mooi weer op ons gezellige terras. Reserveren kan via de button rechtsonder in het scherm of je kan een email sturen naar lolopizzabar@outlook.com.

Om onze heerlijke pizza thuis te eten kan je komen afhalen of kunnen we ze bezorgen; gebruik hiervoor de bestellen button in het bovenstaande menu.
We bezorgen zelf in bepaalde postcode gebieden, in andere gevallen kunt u gebruik maken van Thuisbezorgd.

A presto!

LA STORIA

NAPOLITAANSE PIZZA

Bij LOLO in Breda kan iedereen komen genieten van de Italiaanse keuken. Onze pizzaiolos zijn gespecialiseerd in de Napolitaanse pizza en gebruiken alleen authentieke Italiaanse bereidingswijzen en producten. Vers, seizoensgebonden en vol smaak.

RISTORANTE

NAPOLITAANSE PIZZA

LOCATIE

IN HARTJE BELCRUM

Ciao! Welkom bij LOLO, dé plek waar smaak en gezelligheid samenkomen in het hart van Belcrum, Breda's meest bruisende wijk. Wist je dat Belcrum oorspronkelijk een industriële wijk was, maar nu bloeit als een cultureel centrum vol leven en leuke plekken om te ontdekken, en wist je dat de wijk zijn naam dankt aan een oude watermolen genaamd 'Belcrum'?

Bij LOLO draait alles om de perfecte pizza-ervaring. Onze ambachtelijke pizza's worden met liefde bereid, van de knapperige korst tot de verrukkelijke toppings.

Of je nu komt voor een snelle hap of een gezellige avond uit met vrienden en familie, We verwelkomen je met open armen. Arrivederci bij LOLO!

COME ON IN. ARRIVEDERCI!